Om os

Jeg hedder Pia og er gift med Per. Vi har boet i Lynge i 30 år og det er her vi har vores hjem, hunde og lejlighedsvis hvalpe.  Vores 2 børn er voksne nu og flyttet hjemmefra, men vi har et dejligt barnebarn på 2 år. Jeg har haft hundehold siden 1997.  Jeg har løbende uddannet mig igennem Dansk Kennel Klub og har både opdrætter og hundeholderuddannelsen.  Derudover har jeg træneruddannelse  i Dansk Kennel Klub og i Dansk Retriever Klub og er autoriseret brugsprøvedommer.  I min fritid træner jeg både mine egne hunde og har træningshold i Dansk Retriever Klub.

Freja med hvalp

Vores første hund var Freja som var af jagt- og udstillingslinjer, Freja var købt som familie hund og min tanke var bare at gå til lidt begynder træning med hende.  Den kennel jeg købte hende fra trænede os i starten og efterhånden fik jeg blod på tanden og gik videre med træningen, da jeg kunne mærke at både Freja og jeg nød træningen og samarbejdet.  Freja endte hurtigt i vinderklasse og vi fik præmier både på markprøver og på jagter.
Fenja i grusgraven

Fenja, vores næste hund fik vi i 2000.  Sungold Fancy Fenja er af skotske jagtlinjer kombineret med danske jagt- og eksteriørlinjer, hun var en fantastisk hund der altid var villig til at please sin fører.  Fenja blev over 15 år.
Saga med hvalpe

Fra Fenja har vi Saga. Danagolds Saga er ligesom sin mor fuld at livslyst og vil gøre alt for at gøre os tilpas.  Saga elsker vand og at hente dummyer eller fugle på markprøver.  Ligesom Fenja er hun en rigtig kælegris og elsker at nusse og ligge afslappet ved vores fødder.

Frigg

Danagolds Fancy Frigg er vores yngste hund og en af Sagas sidste hvalpe.  Frigg er fra 2013 og er en utrolig lærenem hund. Hun vandt meget hurtigt 1.præmier på markprøver og working test og bestod midt i sin første løbetid kvalifikationsprøven hvor der både er eksteriør og markprøvedel.